tirsdag 12. desember 2017

Hvordan feste i betong

Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Dette er førstevalget hvis du skal feste spikerslag eller annet treverk til betong. Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes.

Prøver man å bore et hull i betongveggen og så skru i en skrue rett inn i, graver man gjerne bare ut et. Nøyaktig hvordan dette foregår er avhengig av pluggens utforming. Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til.


Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn . Hvordan ville veggene se ut hvis det ikke fantes skruer? Vent til boret har fått skikkelig feste før du bruker kraft på maskinen. Hvordan enklest montere lekter på betong vegg. Hva er den enkleste måten å monter lektere på betong . Problemet (mitt) er at veggen det er snakk om er av betong. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca.


Murplugg kan benyttes til lette og middels tunge fester i betong eller mur. Andre måter å feste ting til murvegg som er en godt bevart hemmelighet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg