mandag 18. desember 2017

Wedi plater utendørs

Wedi har jo heller ikke teknisk godkjenning for utendørs bruk. Flater som kan flislegges wedi konstruksjonsplatesystem (utendørs). Konstruksjonsplater for balkonger og terrasser wedi konstruksjonsplate Balco.

Jeg synes Litex platene virker noe ustabile sammenlignet med Wedi og Jackon våtromsplater. Eksempler på bruksområder for wedi konstruksjonsplater. BA Balco – våtromsplate for utendørs bruk side 63. Montering av platene på ujevnt sementunderlag med slaganker, .

Wedi Balco finnes i plater med fall eller rette plater. Heydi klar bane blir brukt som en sekunder membran( dreneringsmatte) utendørs får å . Bruker man i stedet Wedi våtromsplater på riktig måte får du et 1 vanntett bad. Platene har en blå kjerne som er laget av ekstrudert polysterol-hardskum.


Konstruksjonsplater for balkonger og terrasser. Lag din egen benk av Wedi våtromsplater, og kle den med fliser. Det er langt enklere å arbeide med slike plater enn med gips. Platene kan lagres utendørs, de brekker ikke så lett og de krever lite etterarbeid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg