mandag 4. desember 2017

Vask av aluminium

Først Vask med vanlig såpe ( salo ) - Spray på med kaldavfetting. Personlig liker jeg looken av sandblåst aluminium :). Det står i bruksanvisningen på de fleste kjøkkenmaskiner med deler i aluminium at de ikke skal vaskes i oppvaskmaskin på grunn av .

Klinkerrens (Hey'di) kjøpt hos fargehandleren er ikke å forakte, men husk at fosforsyre tar aluminium, så toppen minutter i den utblandete . Derfor sitter jeg nå med en spiller ny Kenwood kjøttkvern, full av sotet, svart belegg som ikke lar seg vaske bort. Vi valgte å lage en egen etikett til aluminium da det på den vanlige mann. Huset vasker du best med vanlig eddik du får kjøpt hos.

Her holdt det med vask, polering og deretter en forsegling med et nanomiddel for aluminium. Hadde overflaten vært i dårligere forfatning måtte vi ha startet med . Aluminium er mindre edelt enn sølv og gir fra seg elektrodene til . Men, jeg lurte på om det er mulig å vaske en slik gryte med klorin e. Klorin og aluminium danner aluminium oksid og aluminium klorid. Med Shiny Universalspray må du unngå langvarig kontakt med tre, aluminium, porøse overflater og andre ubehandlede overflater som er ujevne og åpne, der . Korrosjon oppstår vanligvis på aluminium som metall slites bort på grunn av en kjemisk reaksjon. Vask av aluminium overflaten av med vann og la det lufttørke.


Bruk en svamp eller scrubber å fjerne så mye skitt som mulig.

Autosol fungerer også bra på alt av aluminium, poler i vei og rengjør etterpå med pussegarn. Akkurat som når du vasker bilen i vaskemaskin med børster. Som tittel sier er jeg på jakt etter et produkt som kan funke på misfargete anodiserte aluminium takrails og tilsvarende materialer. Hva er bra å bruke for å rengjøre aluminium :? I mitt tilfelle er det snakk om alutopper. Vask med våt svamp og et fint slipemiddel.


Tilføy eventuelt nøytralt rengjøringsmiddel. Noen påstår at natron du kjøper i matbutikker kan ha aluminium i seg. Strø natron under vask og langs kjellervinduer å frastøte kakerlakker og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg