torsdag 7. desember 2017

Trekke kabel gjennom vegg

Trekke kabler i trekkerør : Tips til hvordan få ledning gjennom røret? Jeg får bare såvidt innsyn på 1-cm av hullet i veggen. Ledninger gjennom veggen tegning er ikke en jobb som ofte må skje, men hvordan kan du gjøre dette hvis det er nødvendig?

Det skal bores gjennom vegger og til og med nedgraving av kabler. Alle kabler trekkes i trekkerør, men jeg vet ikke hvordan man skal føre ledningen gjennom veggen? Legge internettkabel gjennom vegg - freak.


Legge internettkabel gjennom vegg Internett. Da er det en smal sak å trekke en ny kabel, bare kjøp deg en kabeltrekker på biltema eller . Du kan skjære ut en kanal i veggen, plassere et rør eller en kabelkanal i utskjæringen og trekke kablene gjennom den. SÅ VIDT LOV: Å trekke rør med kabler og feste koblingsbokser kan. Det skal bores gjennom vegger, og til og med nedgraving av kabler . Jeg har vanligvis brukt et mm K-rør de gangene jeg har behov for å legge noe gjennom veggen.


Da er det lettere å skifte ut kabelen senere . Trekk-kabelen trekkeverktøyet med den vedlagte ledninger gjennom til den. Elektrikere trekke kabel gjennom rør, bak vegger og tak med et spesielt sett med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg