fredag 8. desember 2017

Male taket grått

Det finnes mange regler om farger, men er ikke regler egentlig til for å brytes? Foretrekker du å holde veggene hvite, kan det å male taket være en. Taklistene males normalt i samme farge som taket, men brukes.

Rene gråfarger, og grått som trekker mot blått eller lilla, oppleves som kjølige. Det kan være vanskelig å finne riktig hvitfarge når man skal male. Vegg i LADY Pure Color14Grå Skifer, detaljer i LADY Supreme Finish halvblank 1001.


Vi pusser opp gangen med ferdig malt tak, dører og lister i hvitt.

Skal du male huset og synes det er vanskelig å finne riktig utendørsfarge? Gråfargen de trodde var nøytral, ren og grå, ble både lilla og blå når den kom. Veggen er malt med 13Kontur, staffasje og tak i 13Frostrøyk, . Detaljer som vinduer, dører og lister kan du male i den fargen du. Du må også ta stilling til om du vil bryte mellom vegg og tak. Dette minner mest om en trist, grå, regnfull høstdag.


Det er utrolig deilig å bo i leilighet, men samtidig kunne gå rett ut på. Det kan virke vågalt å male et hvitt tak grått, men helhetsinntrykket virker . Det finnes hundrevis av ulike hvitfarger - men hvilken skal du velge?

Gangen er også på god vei til å bli ferdig, og jeg kunne ikke dy meg for enda et fargerim. De nye panelveggene, golvet og taket skal males. Noen som har sett dette og blir det stilig/pent? Taket er kritthvitt og vegg på farge ennå ikke bestemt, men noe grått . Velger man en hvitfarge med gult i på tak og lister, er man i. Til trendfarger som blått, blågrønt, grønt, og mange varianter av grått og greige, . Familien har prøvd å fikse på den selv, men er ikke fornøyd og de trenger hjelp. Bjelke i tak, panelvegg mønevegger, gelender trapp og gulvlist på grå vegger: . Alle grå vegger er malt med S 4000-N, forteller Merete Sundby (32) uten å se.


Enda vanskeligere var det å male kjøkkenet. Da brannmuren begynte å slippe taket fra veggen i entreen, tok . Er det høyt under taket, kan du male det i en mørk farge for å få det til å virke lavere. Gangen som er ved dette soverommet er grå. Videre vil Jon basere rommet på gråfarger, gulv og nederste del grått og tak og øverste del av veggene hvite. Har selv tenkt å male taket i hvitt, og veggene i lys grå.


Sørg for å male vinduskarmene i samme farge som skråtaket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg