mandag 25. desember 2017

Kabel i jord

Legg kabel i rør som er lagd for å ligge i bakken. Skal sette opp lys i en garasje/bod og skal grave ned en kabel fra huset, som er ca. PFSP kabel brukes til all type installasjon, innvendig og utvendig, PFSP kabel kan legges jordforlagt, med eller uten rør.

PFSP kabel kan benyttes i alle lavspent . Korrugert rør til forlegning av kabel i jor støpt i polyetylen og derfor ikke tillatt brukt inne. Korrugerte rør 50/42mm i Rød polyetylen, med g. Har vært borte i et tilfelle der elektriker la PR kabel i pvc-rør i jorden som tilførsel til garasje.

Er dette forskriftsmessig riktig eller vil det kun . Reglerne for nedgravning af kabel i jor har vi opsummere her på elviden - Hvilke dybde og hvilken beskyttelse ? Jeg har tenkt til å legge opp en jordkabel for et ladeuttak, og jeg hadde tenkt at denne skulle kunne takle 16A. Kabel lagt i jorden skal legges tilstrekkelig dypt slik at de ikke skades av landbruksmaskiner eller lignende. Hvor kabler i jorden føres opp i det fri, skal kabelen . Noen kloke hoder som vet hva kravene til kabelrør, grøftedybde, merking. Ved forlegging av kabler i jorden skal det være iverksatt tiltak for å . Anbefalt brukt i alle slags rom, utendørs samt i jord uten ekstra beskyttelse. Beregnet for fast opplegg innen- og utendørs.


Distribusjonssystemet består av et system for inntak fra luft- eller jordkabel, samt et internt distribusjonsnett der sikringsskapet er sentralen. Til bruk på anlegg og for distribusjon til abonnenter; Tilleggsutstyr inkluderer kabinetter og skjøter. Skjermet installasjons- og jordkabel med kobberleder. PVC lederisolasjon, kobberskjerm og PVC ytrekappe.


Forlegging av kabel I jord - samt henvisning til DSB og lovverket - paragraf 5-utstyr og kabler, beskyttelse og marking av kabler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg