onsdag 27. desember 2017

Dykkertpistol

Velbalansert, trykkluftdrevet dykkertpistol for spikring av billedrammer, lister, sokler, møbler etc. Med høy slagkraft og nesten helt uten rekyl. Dykkertpistol til stifter på lengde fra til mm.

Bostitch GFN1664K-E batteridrevet Gauge dykkertpistol 64mm. Dewalt DC618KB 18V dykkertpistol m/koffert. Men alle slike problemer løses med en spikerpistol, og da snakker vi om en liten dykkertpistol. Dykkert er spiker med veldig lite hode, som .

Jeg skal i gang med litt oppsetting av veggplater og listverk og lurer derfor på om det er noen som kan anbefale en dykkertpistol på trykkluft for . Dykkertpistolen forenkler gjør det selv-arbeidet når du skal montere lister langs taket, stifte en feielist til terskelen eller for øvrig spikre noe i en. Dykkertpistol, Kapasitet (magasin) 100stk, Minste stiftlengde 2cm, Største stiftlenge 5. Dykkertpistol, 18V, Kapasitet (magasin) 110stk. Makita AF5Dykkertpistol 2MM - Perfekt resultat på dekorlistverk - Komfortabelt gummiert håndtak - Smalt munnstykke for fremkommelighet . Jeg har i dag svidd av en god del tusenlapper på diverse elektriske verktøy, men sitter nå å lure på om jeg ikke skulle hatt meg en dykkertpistol . DeWalts nye XR 18V dykkertpistol DCN6er kompakt og lett å arbeide med.


Med Makita DBN500R fester du listverk på en smidig og rask måte uten bruk av kompressor eller gass. Verktøyfri dybdejustering gir presisjon når du skyter i ulike materialer; Verktøyfri rensing av fastkilte spiker- minimaliserer stillstans; Dobbelt .

MAX Dykkertpistol spiker trimmer og annet interiør veldig diskret. Skyvebryter mellom enkelt spiking og rask skutt. Prisgunstig og brukervennlig dykkertpistol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg