tirsdag 5. desember 2017

Hulldekker dimensjonering

Brannteknisk dimensjonering av hulldekke. Hulldekke er et planparallelt, forspent dekke-element som er velegnet, stabilt og svært økonomisk til dekker og tak. Hulledekke produseres maskinelt i vår fabrikk .

Hulldekker har en stor del av markedet for etasjeskillere i. Hulldekket er en genial løsning for å montere husets etasjeskille raskt og økonomisk. Hulldekket er armert med en forspent vaierarmering som er dimensjonert . Velger her å se bort fra ev friksjon mellom hulldekke og bjelke; Konservativt.

Se ark for dimensjonering av alternativ torsjonslås sf tf qf. Last- og spennvidde -diagram for HD200-HD500. Kurvene angir maksimallast (bruksgrense) som kan påføres. Oppgaven omhandler dimensjonering av avstivende hulldekker ved.


Ved dimensjonering skal aktuell last angitt som g + p være mindre enn bæreevnen. Hulldekker (HD) er et prefabrikkert og planparallelt betongelement med langsgående hull. Hulldekker er det mest benyttede betongelementproduktet. DIMENSJONERING POK er dimensjonert i henhold til finske byggbestemmelser, del B4. Utvekslingsjern for hulldekker må kontrolleres for dette i henhold til . DBRANNTEKNISK DIMENSJONERING AV ELEMENTER HULLDEKKER Hulldekker er enveis dekkekonstruksjoner, normalt med fritt dreibare opplegg.


Hulldekker kan ta lange spenn og dermed redusere antall søyler i bygget, noe som er. Programvaren som er brukt for å dimensjonere stålstrukturen er Focus . Dimensjonering av etterspente bjelker og dekker gjort med dataverktøyet K-bjelke (utarbeidet av sivilingeniør Ove Sletten). Har et par hulldekker som kommer snart og trenger i den forbindelse å. Dimensjonering av hulldekkestøtter - Støtter1.


Detaljer for overføring av skivekrefter i hulldekke. Nå har vi hulldekker i tre med tverravstivere som fordeler lastene og gir oss. Dimensjonert gitterdrageren i bruddgrense og bruksgrense og ser at vi får den til å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg