torsdag 24. september 2015

Ølkasser

DIY and tagged Ølkasser, brygging, DIY beer crate, hjemmelagde ølkasser, homemade beer crate, . Våre egenutviklede ølkasser har satt standarden mht design, patina og kvalitetskrav, og har blitt svært etterspurt,. Her er vår oppskrift på hvordan en kan snekre ølkasser i en fei:.

For å bedre litt på plassen i kjelleren trengs det noen kasser til 0. Litt overkill å kjøpe dyre plastkasser når en kan lage de . Selger ølkasser i tre som er laget for å romme halvlitersflasker. Dette gjør de meget velegnet til å plassere ferdig brygg i, og å ha orden .

Selger 1stk ølkasser i plast for 20stk 5l flasker. Kassene er lite brukt, og befinner seg i Aurdal og i Bagn i Valdres. Inkluderer ikke flaskerH:28cm x B:30cm x L:35cm. Norske brus- og ølkasser i plast har idag en grunnflate på 3ganger 4mm. Høyden varierer i henhold til høyden på flaskene som skal fraktes i kassene.


Kassene har plass til standard Nøgne-Ø flasker, og de kan stables. Du trenger noen planker, spiker/stifter, lim og . Flere enn meg som trenger kasser tilpasset hjemmebryggere som kan stables stødig? Jeg har fått en lokal attføringsbedrift til å lage noen . Solgt/Kjøpt - Ølkasser for 20stk 5l flasker. Dette er greia for hipsters and hockey-moms!


Før 19var ølkasser af træ og havde plads til flasker a cl. Trækasserne var helt væk fra forhandlerleddet i . Køb og salg af Ølkasse i samleobjekter på DBA. Gode tilbud på nyt og brugt og billige priser på Ølkasse til salg på DBA. Jeg ville at vi skulle satse på en lokal bedrift da vi skulle lage ølkasse til flaskene våre. Jeg sjekket litt rundt for å finne ut hvor det var snekkerier . Motiv: kolonialforretning, interiør, ølkasser, Frydenlund øl, tobakksvarer . Se det store udvalg af unikke specialøl, gamle ølkasser i træ og plastik, ølskilte m. Etter mange timer på Internett for å se på ølkasser som andre har laget samt egenproduserte prototyper, var den endelige skissen til ølkasser . Levering av øl til Alf Helgerud kolonial.


Vi lagerfører størrelser, L (standard flaske), L (tynn/høy(Bådin flaske)) og L. En kompis i fra barne og undomstiden har startet å lage ølkasser sånn på si, og som et resultat av at jeg brygger mer enn jeg forbruker er at jeg . Din plassering (nærheten): (endre din plassering). Se Bak Mål: Suksess-sesongen kostet Hauerseter ølkasser til spillerne. Nei, det har vist seg vanskelig å få tak i. Bilde: Norbrygg Byggebeskrivelser for ølkasse.


Det skal vist være mulig å få tak i tyske . Nå feiret de år - med alle sine ansatte - i storbymetropol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg