fredag 18. september 2015

Hvordan laminere ark

Husker ikke helt, men ca 2kr for en pk med ark. Ved å laminere enkle ark med plast beskytter du arkene og fremhever budskapet. Lamineringslommene fins i et utall av formater og .

Bestselgere i Laminering Finner du ikke produktet? Våre lamineringsmaskiner hjelper deg å forsegle viktige papirer, dokumenter, instruksjoner etc. Legg planten eller bladet pent utover et vanlig papirark.


Du kan laminere den, lime den på ark med.

Det er nå lett å laminat dokumenter ved hjelp av selvklebende laminering ark. Velg en selvlukkende laminert plakat ark som er større enn dokumentet. Jeg har noen ark og illustasjoner som jeg skulle ha fått laminert.


Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble hvertfall. Hvordan gjøres det,er alm et brukbart emne,type lim osv. Dermed kjøpte jeg en eske med 2A4-ark Rite in the Rain allværspapir. Jeg skjønner at blekket kan prelle av, men hvordan er det med . Laminerte sider med oppskrifter og bilder av alle våre favorittretter.


Ja, hvordan klarte vi oss før uten alle duppedittene?

Det er greit å laminatmaskin, for det blir mye finere hvis man laminerer et ark man har skrevet noe på. Hvor man ellers laminerer vet jeg ikke, men ser du har fått noen andre. Må du likevel må laminere to-og-to ark, så bør du lime disse to . Det er lekende lett, og du får med deg en enkel oversikt som viser hvordan du . Originalmater for opp til 7ark med luftmating. Hastighet på opptil meter pr minutt, som ir 6til 6ark pr time.


Samle alle dine bilder og få deg litt selvtillit laminering ark. Følg MFG veibeskrivelse til laminat hvert bilde. Hvis du laminat alle dem du aldri trenger å bekymre . Skjæring og embossing: Etter laminering, er hvert ark kuttes i et sett med kort.


Arket blir først skåret i syv seksjoner på . Hvis du vil droppe forsterkning av prislapper (laminering) bruk hobbypapir 160g eller tykkere. Du kan også laminere hele ark hvis du har lamineringsmaskin. Utstyr: Høstblader, lamineringsmaskin og ark, evt ramme.


Hvordan: Vi samlet først ulike høstblader og snakket om disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg