fredag 4. september 2015

Rense sofa bolia

Vanlig vedlikehold og rens kan du med Bolias care-produkter i de fleste tilfeller gjøre selv. Les mer om hvordan du best kan vedlikeholde din sofa . Har du en sofa med dun, er det viktig at du banker putene hver dag.

Vårt skinnpleiesett er utviklet for å rengjøre og rense skinn på den mest effektive måten. Da vi sist skulle kjøpe sofa, for snart år siden, lette vi leeeenge før vi bestemte oss. Til sist fant vi en utrolig flott og god en fra Bolia og fallt . Bruker den til å rense sofa, bilseter, tepper o.

Jeg hadde både renset, støvsuget og vasket sofaen når det trengtes. Det er svært dårlig fra Bolia sin side å skylde på dårlig vedlikehol sier . Og om jeg kan kaste det i maskinen eller om det må renses? Trenger litt hjelp til å finne den rette hjørnesofaen.


Boliacom/posts/10150816619647607BufretHei, jeg kjøpte en Scandinavia sofa med nantes stoff for år siden - den er fortsatt kjempefin, men trenger en vask/rens da den er beige og har fått. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Bolia. Har nesten hvit sofa som har tatt ganske mye farge fra dongeribukser. Det står at de må renses, men jeg tok sjangsen, og det gikk fint.


Er en Bolia sofa med Nantes trekk hvis noen vet.

Det skal ikke vaskes i maskin, men renses kjemisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg