mandag 28. september 2015

Plate under vedovn pris

Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller . Velg butikk For å se pris og lagerstatus.

Gulvplate sort lakk, ikke brennbar, beskytter gulv under ovn. Vi kjøpte glassplate til å ha under vedovn på Obs bygg i fjord høst. Sambo har lyst på steinplate under ovnen - men siden ovnen står akkurat på hjørnet. Granitt og skifer til tilnærmet vedlikeholdsfri og varer i .

Brennbart gulvbelegg som for eksempel teppe, kork eller nålefilt må fjernes under gulvplaten. En gulvplate har ca like lang levetid som en peis eller ovn. Byggevarer - vedovner, varme, panelovn, vifteovn, peisovn, Nordic, radiator,. En liten rentbrennende og koselig vedovn for cm ved. En peisovn i retrostil som kan leveres med forskjellig type understell som ekstra utstyr.


Selve luftinntaket skjules ved å installere det bakpå eller under ovnen. Målet med Aduro 9-har vært å skape en høy ovn, 1cm med hevet brenn-. Gulvplate i glass, 7x 8Gulvplate er tilleggsutstyr kr 9900 . Underlagsplate i glass, dråpeform til hjørne.

Hamres gulvplater finnes i ulike mål og fasonger slik at du kan finne en som passer din stue. Ildstedet fremstår som elegant og moderne med en solid glassplate i bunn. Hvilken Plate bør jeg bruke under vedovn? På denne måten unngår man at urenheter kommer inn under glassplaten.


Halvmåne gulvplate i glass for Aduro 1-og Aduro serien. I morgen skal jeg fyre i min nymonterte ovn for første gang :-) Har glassplate under. Forran den skal det legges en stripe med blankt stoff . Med hjelp av en varmeprosess herder vi glasset slik at det blir 4-ganger sterkere enn vanlig glass i samme tykkelse.


Ubrukt plate til å ha under ovn og peis selges. Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Herdet glassplate under ildsted Hjem og utstyr.


Vi har glassplate under vår ovn og har hatt det i mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg