fredag 18. september 2015

Stige bad

Lager Stilige og dekorative stiger som kan brukes i forskjellige rom. Hvis du har gulvplass til det, kan du jo henge håndklærne opp på en stol eller stige? Ellos Home Stige Ops i fargene Hvit, Svart innen Hjem - Hyller - Ellos.

Hjem; Møbler; Hyller og oppbevaring; Hyller; Stige Ops. Stiger på bad og i andre rom har vært en trend i årevis, og noen stiger. Og jeg snappet ideen opp etter å ha sett stige med håndklær på i årets . Spesielt lurt hvis du har et trangt ba da kan du flytte kassen rundt etter behov.

Stige brukt som håndkleholder/tørker har vi sett en stund. Bambusstige til ba for oppbevaring av håndklær. GRØNT PÅ BADET: Har du plass, gjør du badet mye mer. Hos IKEA finner du baderomsinnredningen som får deg til å smile om morgenen. Et bredt sortiment av baderomsmøbler gjør det enkelt å bygge drømmebadet.


Nomad er et åpent, fleksibelt oppbevaringsmøbel, som passer på mange forskjellige steder i boligen. Måten møblet lener seg opp mot veggen på, gir Nomad et . For å nå opp til takrenner, vinduer og tretopper, er det ofte greit med stige eller gardintrapp. Europris har også mindre arbeidskrakker og kombistige.

På et bad er det praktisk med gode løsninger for oppbevaring. Hos Comfort finner du et bredt utvalg av hyller, kroker, krokrekker og stativer til badet. Ved hjelp av et garasjesalg funn eller en gammel stige som ikke lenger brukes, kan du bringe liv og ny bruk av et gammelt stykke . Da Jarlen fik denne Tideude, fendte han Bud over hele fit Stige og bad Folket vogte fig, om Norges Konge vilde paafore bem Rrig og Feide. Her på Sørlandet regner vi nesten bort, herrefred som det øser ned.


Få mer velvære og positiv energi på badet med få grep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg