onsdag 2. september 2015

Nordisk design møbler

Skal du kjøpe nye hagemøbler i år og leter etter noe tidløst med god kvalitet, ja da behøver du ikke lete lengre. Sundays Design tilbyr 1 kortreist norsk . Møbler og innredning fra varemerker som Ferm Living, String, Maze, Design.

Pur Norsk har som den eneste butikk i landet samlet ikonisk og ny norsk design under samme tak. En dobling av arealene gir plass til å utvide sortimentet med . Stort utvalg av stoler, bor speil og annet innen moderne skandinavisk og nordisk design. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere.

Vår kolleksjon NORDIC er møbler basert på skandinaviske designtradisjoner med lyse tresorter, farger og funksjonalitet. Lettere og færre møbler satt sammen med dempede pasteller vil gi friskhet og en lys stemning, mens legger du til rustikke fat,. Vi sender alle våres My Design møbler til produksjon i slutten av hver måned.


Kasper som har en forkjærlighet for skandinavisk design - dets enkelhet, . VOGA er størst på replika designmøbler på nett. Vi tar en titt på hva som gjør skandinavisk stil så flott og viser deg hvordan du kan følge trenden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg