onsdag 9. september 2015

Hvordan legge bunnsvill

Trearbeidet er etterhvert kommet i gang på huset vårt, men vi ser at de har lagt bunnsvillene rett på betongen. Vil tro at en impregnert bunnsville vil trekke like mye vann, og dermed bør du. Deretter legger vi ut bunnsvill à 48xsom vi kapper på mål for at det skal passe til ringmuren.


Her ser du hvordan du skal stive av både oppå taket og nede. Sviller: Vi bruker en bunnsvill og en toppsvill i lettveggen. Når du har merket av alle målene på bunnsvillen, legger du toppsvillen ved siden av og. Les om flere prosjekter du kan gjøre selv: Hvordan pusse gipsveggen? Fant ut hvorfor hytta mi er så skjev, det er en bunnsvill som det har gått.


Ville selv ha tatt av kledning utvendig og fått er innblikk i hvordan ting . Vi brukte mer eller mindre hele dagen på å legge ut bunnsvill. Både justering av høyde slik at den er jevn og at . Steg 1: Legge ut bunnsvilla - oppå grunnmuren legger man en bunnsville som resten av huset skal festes i - denne svilla er forankringen . Dersom gulv velges, så kan kunden vurdere å legge markplater (vannfast isolasjon) eller annen. Legg topp- og bunnsvill mot hverandre, og merk av hvor stenderne skal spikres.


For å redusere lydgjennomgangen, bør du legge laftevatt eller isolasjonsdytt . Skal veggen ha noe bedre lydisolasjon, må du legge en sammenhengende. Stenderne skal festes ved skråspikring i bunnsvill og toppsvill, bruk spiker 4x100. Tegningen viser hvordan dampsperre blir ført gjennom . Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Hvis bunnsvillen ligger på den gamle parketten, hvordan skal det hjelpe. Fasitsvaret er å ta opp gulvet, legge om folie, feste bunnsvill osv.


Icopal Grunnmurpapp anvendes mellom murkrone og bunnsville for å hindre soppdannelse og påfølgende råteproblemer med treverk som ligger an mot mur. I sprekken mellom tak og vegger legger vi en bunnfyllingslist og fuger med en. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil . Ser vi svikt i veggen som følge av mulig råte i bunnsvill må en.


Starter en fra ene siden, kan vi legge inn m av gangen og bygge oss bortover veggen. Ved spennvidder over m øker dimensjonene raskt og en må ofte legge bjelkene tettere. I gamle konstruksjoner la en først ut en svill på grunnmuren.


Deretter legger du en 2millimeter bred vindsperre utenpå den gamle. Skjøter må klemmes, og overgangen til eksisterende bunnsvill og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg