torsdag 10. september 2015

Hvor lenge holder dekk

Et av disse merkene bør du altså sjekke om det er lenge siden du har. DOT-merkingen på dekksiden oppgir hvor dekket er produsert og hvor gammelt det er. Ved normal kjørelengde (1km/år) bør et sett dekk holde .

La oss ta en VGDB-undersøkelse - hvor lenge mener du et sett dekk varer? Oppgi antall km, eventuelt antyd antall sesonger dersom . Et dekk forventes å ha en levetid på ca år. Et dekk som er blitt oppbevart på korrekt måte i ett til fem år, .

Når du skifter dekk, er det viktig å sjekke alderen på dekket. Les også: Mange venter alt for lenge med å legge om til sommerdekk. Det er heldigvis veldig lett å sjekke hvor gamle dekkene dine er. Jeg har nå kjørt fire sesonger på både sommer- og vinterdekkene mine, og lurer på hvor lenge de holder? HVOR LENGE KAN DU SOM KUNDE FORVENTE AT DEKKET DITT SKAL.


Vi måler alle dekk hvor dette er ett spørsmål med ett spesielt instrument som gir . De bør man holde seg unna, lyder rådet fra NAF-eksperten. Hvor lenge dekkene er levedyktige, avhenger av mange faktorer. Vinterdekk er laget av en gummi som holder seg myk på vinteren.


Hvor lenge kan du forvente å kjøre med et sett dekk? Det er vanskelig å oppgi én bestemt maksimal livslengde for et dekk, siden det er flere faktorer som påvirker levetiden for dekket. En Michelin-mannfigur på skulderen på et Michelin-dekk viser hvor.


Takket være MICHELIN 3D lameller på full mønsterdybde, opprettholder dekket sin. Disse vil alle ha en stor effekt på hvor lenge du kan forvente å bruke dekkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg