tirsdag 15. september 2015

Speilsveis maskin

Denne maskinen er en nyvinning innen plastsveisingsmaskiner for plastrør. Maskinen er meget kompakt og har hydraulikkaggregat byggd inn i selve rammen. Leiepris rulletrinser for elektrosveis/speilsveis.

Leiepris stor PE- sag med eller uten rulletrinser. Holland Boring AS utfører speilsveising med kalibrerte og sertifiserte maskiner. Vi bruker telt ved sveising for å beskytte arbeidsområdet mot vær og vind.


Speilsveising av Wavin PE 8 PE 1og PEplus trykkrør.

Etter endt kjøletid åpnes bakkene, og røret løftes ut av maskinen. Speilsveising og elektromuffesveising av PE rør. Vi har platesveismaskin som kan speilsveise med en bredde på meter. Produksjon kan lage ben t-rør og sideforskyvere opp til Ø630mm. I tillegg har vi: Utstyr for sveising av PE rør.


Maskinen bygger på tretti års erfaring av speilsveising i feltet og er godt. Easy Life tilbyr en helt ny måte å styre, kontrollere og gjennomføre en speilsveis på. Maskinen bygger på tretti års erfaring av speilsveising i feltet og er godt egnet for tøffe forhold. Med Basic kan du også sveise rørdeler som albuer, T-stykker og .

Sveisemaskin for speilsveising skal være kontrollert, kalibrert og godkjent etter reglene i DS/INF 70-og NS 416. Sertifisering og prøvingsrapport med oppdatert . Møssaveien 89Sømna, B, Speilsveis (PE 12mm PP 3mm) Elektromuffeveis (4mm), 47399886. Et søk etter Speilsveis ga treff i bedrifter. Produkter 1; Varemerker Ingen treff; Bedrifter 3; Anbud Ingen treff . Sertifisert speilsveis- og elektromuffeskjøting av PE-rør.


Vi har en moderne og variert maskinpark med nødvendig utstyr for å kunne utføre våre oppdrag til det beste for våre kunder og oppdragsgivere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg