torsdag 3. september 2015

Gamle dekk farlig

Det er heldigvis veldig lett å sjekke hvor gamle dekkene dine er. Norsk kaldt klima gjør gamle dekk ekstra farlige. Ikke bare blir dekkene harde av aldring, men gummien i dekkene stivner også ved kalde .

De fleste vet at det er farlig å kjøre med utslitte dekk, men våre tester viser at det også kan være svært farlig å kjøre med gamle dekk selv om de . VG Nett) Dekk er ferske inntil de er tre år gamle, men du kan begynne å prute på vinterdekket hvis det ikke er produsert i år, mener NAF. VG Nett) - Jeg ville ikke betalt full pris for et piggfritt vinterdekk dekk som er. FARLIGE DEKK: Har dekket god mønsterdybde på den ene siden, men er. Det er viktig å huske på før man setter på de gamle vinterdekkene. Før var det viktig å passe på at dekk ikke var for gamle.


Et slitt sommerdekk vannplaner farlig tidlig viser Motors test MISTER ALL. Gamle og dårlige Her sjekker du hvor gamle dekkene dine er. Ikke farlig å kjøpe dekk som er eldre enn tre år gamle likevel. Det har tidligere blitt advart mot å kjøpe eldre dekk.


Snart blir det vel til at man anbefales å kaste års gamle ubrukte dekk som er lagret riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg