torsdag 10. september 2015

Vaske silke i maskin

Silkechiffon får lett rifter og henger det seg først opp i noe, er du nesten garantert løse tråder. Når du skal vaske dine ull- og silkeplagg, kan du trygt bruke Milo. Det kan brukes både til håndvask og maskinvask. Når det er sagt, har jeg selv prøvd å vaske dress i maskin, og det gikk.


Alle naturlige stoffer som lin, bomull, ull og silke kan vaskes i maskin. Men lurer på om silke kan vaskes i maskin, tenker da på ullvugge/finvask, og da gjerne med Milo. Mote og skjønnhet › Klær og accessoriesBufret9.

Jeg har et par silkebluser, som trenger å vaskes. Alt det andre jeg har av silke går i håndvasken, men på. BufretLignendeSilke er delikat å vaske og lett å ødelegge hvis de riktige trinnene ikke blir tatt. Normalt er det en god idé å hånd vaske silke, men etter å ha samlet en samling av . Pleie og vask av silkedyner og silkeputer.


Silkeputen kan maskinvaskes (skåne/ull/silke program) på grader en gang om året, men vi anbefaler kun å lufte . Den tilhører enten en Miele-vaskemaskin med programmet Håndvask-ull eller Silke eller ved maks. Silke er et super lækkert materiale med uendelige anvendelsesmuligheder. Silke fås i utallige udgaver og kvaliteter, og bruges således til masser af forskellige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg