fredag 11. september 2015

Hva er pukk

Franzefoss Pukk AS Franzefoss - samfunnets beste valg Franzefoss. Pukk produseres fra fast fjell, gjennom sprengning, knusing og sikting. Varetyper, Fraksjoner, Orienterende bruksområder.

Maskinsan 0/4mm 0/8mm, Betong- og asfalttilslag. Franzefoss Pukk er et av landets fremste bergverksbedrifter. Vi leverer til byggeindustrien, bygg- og anleggsbransjen, offentlig sektor, landbruk . Pukk: Knust bergmateriale med størrelser innenfor området 4—mm (samme størrelse som singel). Pukk skilles også i forskjellige fraksjoner, . Pukk ble tidligere fremstilt ved knusing for hånd med slegge (å pukke stein).


Nå fremstilles pukk i mobile eller stasjonære knuseanlegg, pukkverk. Pukkverk er anlegg hvor det produseres pukk av fjell som sprenges, knuses og siktes til forskjellige produkter. Pukk bør skilles fra grus (naturgrus) som utvinnes i . Pukk er et beslektet produkt, men fremstilles fra berg som knuses. Pukk, sand og grus omtales som samlebetegnelse for bransjen.


Her er det en del lokale variasjoner for hva som benyttes, men det meste ligger mellom 0-8mm sortering. Flere singel og pukk produkter blir mye levert i .

San grus og pukk er mineralske byggeråstoffer som etter bearbeiding nyttes til konstruksjonsformål som veger, jernbanetraseer, boliger og . Fra våre grustak og pukkverk leverer vi flere forskjellige typer san pukk og grus - både naturgrus og knuste masser. Vi er sertifiserte opp mot kontrollrådet for . Sprenging og fjellarbeid Industriområder - havneanlegg Mobile knuse- og sorteringsverk Masseforflytning spesialtransport Containerutleie Salg pukk/grus, . Bruksområde: Grøfter, drenering, avretting, tilbakefylling rundt grunnmur. Hviken fraksjon (størrelse) anbefales, og hvor tykt lag bør man ha?


For produksjon av pukk, grus, sand og singel er det krav til skjerming og støvdempende tiltak, herunder at borerigger skal ha støvavsug med rensing. Han er rådgiver i Direktoratet for byggkvalitet (DiBK), og den som får alle telefonene med spørsmål om CE-merking av pukk. Pukk er en fellesbetegnelse på ulike graderinger av knust fjell. Hva du bør velge avhenger av flere forhol og vi kan levere begge deler.


Grus og pukk fås i utallige varianter og brukes til forskjellige formål. Her ser vi på noen av de vanligste typene grus og pukk, og forteller hva du kan bruke dem . Husker ikke hva vi nøyaktig betalte for singelen og hva vi betalte for å få det levert så vet ikke hvor stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg