onsdag 23. september 2015

Microtemp feil

MICROTEMP elektronisk termostat til installasjon i standard veggboks. Termostaten tillater innstilling av ønsket temperatur innenfor området 0-°C. Siden kan ikke vises på grunn av en teknisk feil.

Her kan du gå til produktsøk; Her kan du gå til . Hvis det oppstår feil på en ekstern føler, vil termostaten slå av varmesystemet Den eksterne føleren kan kontrolleres vha. Microtemp type MTCer en digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH. I dag når jeg skulle slå på kablene på badet kom det to klikk i Microtemp termostaten og det røde lyset lyser svakt rødt. Har en Microtemp MTC2-19m/gulvføler som har fungert fint i nesten år.


Det er feil på helling og alt er skakt, vann blir liggende midt på . Er dette en vanlig feil på slike termostater? Branntilløp i Microtemp termostat - Termostat1. Jeg har en Microtemp termostat som ikke fungerer helt riktig her. Termostat til varmekabel går amok - Hus, hage og.


Microtemp veggmontert termostat i stue virker ikke - Hus og hage. Jeg spør her fordi jeg ikke aner hvor ellers jeg skal spørre. Jeg har en slik termostat (vedlegg) i stua som skrur tre varmovner av og på i .

Kjøp microtemp termostat billig i nettbutikkene. Veggboksmontert termostat Microtemp MTC-1991. Det kan være brudd i kabelen, luftlommer i støpen som skaper varmgang eller det kan være så enkelt som at det er en feil på bryteren. Termostaten er av typen microtemp helt hvem type det er er noe . Tipper du har en micromatic microtemp termostat.


Se beste pris på Micro Matic MTCMicrotemp 5491000. Micro Matic termostat Microtemp MTCHvit Digital 5491000. Microtemp MTCer en alt-i-ett termostat og regulator med stort,.


Vi tar forbehold om feil i pris og/eller produktbeskrivelse samt at enkelte produkter kan avvike . MICROTEMP TERMOSTATER type MTN og MTC med eller uten sparetemperatur. Microtemp er en elektronisk termostatserie for montering i . Det er en microtemp termostat, som har tre knapper. Om det er jeg som gjør noe feil, eller om dette er noe som bør kontaktes elektriker om.


MICROREG EFFEKTREGULATOR MICROTEMP TERMOSTAT MED JORDFEILBRYTER type MTCF for montering i dobbel veggboks GENERELT MTCF. Microtemp MTCer en alt-i-ett termostat og regulator med stort, bakgrunnsbelyst og lettlest display. MTCer utstyrt med 2-polet bryter og innebygd timer for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg