tirsdag 29. september 2015

Små hyller til vegg

Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine. Vi har hyller i mange ulike stiler, og de matcher resten av .

Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg av forskjellige typer hyller. Velg mellom dekorative vegghyller og svevehyller i moderne design.

Hyller, tallerkenhyller, settekasser, kjøkkenoppheng, kjøkkenhyller. Oppbevar favorittbøkene og dine fineste ting i flotte reoler og hyller fra Bolia eller lagre det unna i en skjenk,. Noen ting er små og fine, andre er store og tunge. Gi den tomme plassen på veggen oppmerksomhet med en smart og praktisk oppbevaringsløsning.


Hyllene finnes i mange utførelser og materialer. Leter du etter hyller og benker til stuen din? Praktiske og fine hyller fra varemerker som String Furniture, Ferm Living, Maze, Muuto og Bloomingville hos. Vegghengte hyller frigjør gulvplass, og er dessuten veldig i tiden. Sett opp to lange hyller som strekker seg fra vegg til vegg.


Heng stilige, små bokser eller kister med lokk opp på veggen og bruk dem som . Når du setter hyllen inntil veggen, skrur du den fast gjennom. Sikre hyllen på plassen sin ved å skru toppen fast i veggen med små beslag. Bruk vegghyller til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine.


Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil . Kombiner nytte og stil med hyllene fra Europris - Vi har både ferdige hyller og benkplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg