tirsdag 12. desember 2017

Vrakpant bil bergen

Leverer du et bilvrak til gjenvinning i 201 så mottar du 30kr i vrakpant. Stortinget økte vrakpanten for kasserte biler fra 25til 30kroner fra og med 1. Vrakpant kan utbetales for kjøretøy som vrakes innen EØS-området. Vrakpant - bildemontering, bilvraking, avfallshåndtering, metallgjenvinning,. Viking tilbyr assistanse til alle typer biler, og hjelper bilister over HELENorge . Norsk Gjenvinning håndterer om lag 0av bilene som årlig kasseres i. Når du leverer et bilvrak til gjenvinning hos oss mottar du 3.

Tollvesenet betaler ut vrakpanten etter at bilen er levert til oss. Biler mottas ved våre anlegg i Hokksun Bergen, Oslo og Hønefoss. Norscrap West AS er en av de største og mest moderne. Skatteetaten utbetaler vrakpanten etter at bilen er levert til oss. Norscrap West AS, som er et av Norges største bilmottak med mottak av ca 6000.


Du kan putte både vrakpant og halve årsavgiften i lomma om du vraker bilen før juni er over. Vil du få maksimalt med penger for å dumpe bilen din i år, må du ta et siste farvel kjapt. Vrak bilen på et Ragn-Sells anlegg i dag å få 3. Vrakpant er 30kr og utbetales fra Skatt nord 2-uker etter utstedt vrakmelding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg