fredag 1. desember 2017

Tingstad butikk oslo

Tingstad AS har som mål å være den tryggeste og raskeste totalleverandør i Oslo. Som kunde hos oss får du tilbud om det meste av skruer, festemidler og . I tillegg har vi regionskontorer i Trondheim, Bergen, Oslo, Sandefjord og Sandnes.

Tingstads kategori butikkemballasje tilbyr alt en butikk behøver , som f. Postadresse; Postboks Kalbakken; 09OSLO. Butikker Vi hosTingstad har på denne side tilpasset sortimentet til våre butikkunder.

Tingstad har i dag kontorer fordelt på land. Hovedkontoret og sentrallageret ligger som fra starten av i Gøteborg. I dag har vi salgskontorer i Oslo, Stockholm, . Tingstads butikker finnes i Oslo, Jønkøping og Gøteborg og vi planlegger flere.


Som navnet indikerer retter vi oss mot bedrifter og foreninger. Hos Tingstad hittar du allt inom förpackningar och engångsartiklar. Vi erbjuder även mängder av andra produkter för dig som är företagare.


Tingstad gir deg mulighet til å oppleve alle ulike smaker og streber etter å inspirere deg til stadig å utvikle.

Tingstad har et omfattende sortiment av barprodukter og bartilbehr. Hos Tingstad hittar du allt inom restaurangutrustning och storköksutrustning till bra priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg