tirsdag 12. desember 2017

Kitchen board montering

BOA Monteringsfilm Fibo Trespo Kitchenboard. Produktfordeler: vedlikeholdsfritt hurtig og enkel montering med klikklås. Fibo veggpaneler må ligge i romtemperatur i minimum dager før montering .

Montering av kitchen board er en enkel måte å gjøre veggene over benkeplata mer hardføre for fukt og varme. Veggpanelene Kitchen Board (fra Fibo-Trespo ) har en enkel design og er ikke minst enkle å montere. Har kjøpt noen Fibo Trespo Kitchen board plater til å ha mellom.


Jeg hadde egentlig planlagt å ha ei lita list under, men tror ikke det vil være særlig pent om jeg monterer opp disse Kitchen Board platene.

Kitchen Board er en sikker og varig løsning med svært enkel montering. Lettstelt og vedlikeholdsfrie paneler som tåler vannsprut og temperatursvingninger. Fuge under listen eller direkte på benken. Mål opp arealet og foreta justering/midtstilling av platene, . Kitchen Board er en sikker og varig løsning med enkel montering.


Det riktige valget for kjøkkenet ditt heter Kitchen Wall BerryAllocs Kitchen. Du kan montere panelene enkelt og raskt selv, uten å skitne til alt mulig eller sløse . Kitchen board er foruten å være enkelt å montere, så å si vedlikeholdsfritt.

Kolleksjonen består av varianter med forskjellige design, . Kitchen board er den smarte og vedlikeholdsfrie løsningen i dekorer. I tillegg de forskjellige alu-lister for enkel montering. Montering med 2delt innvendig hjørnelist.


Fibo-Trespo Veggpanel Monteringsanvisning/Installation Guide/. Målene på veggen bak disken er 46cm høyde x 240cm . ED KITCHEN BOARDS vELKJENTE KvALITET - ENKEL mONTERINg Og ET SuvERENT LETT RENHOLD PRESENTERES.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg