mandag 4. desember 2017

Montere blomsterbrett

Jeg har kjøpt meg leilighet der det ikke er brede nok vinduskarmer til å plassere noe i. Dersom man ønsker bedre plass til blomster, pyntegjenstander eller annet i vinduskarmen, monteres et blomsterbrett. Blomsterbrett vil si en bunnforing som er .

Vi har funnet vinduet her på verkstedet vårt, og det må derfor passes inn i fasaden . Vi har funnet vinduet her på verkstedet vårt, og det . Vi leverer også blomsterbrett som underforing. Foringer som ikke monteres på fabrikk kan produseres med en brederepenn for tilpasning på byggeplass.

Når du skal montere en dør eller et sidesvingt vindu, skal du . Snekkeren viser deg her hvordan du ferdigstiller vinduet ved å montere på. Foring, NorDan leverer foring og blomsterbrett i hvitmalt MDF eller furu. Adjufix monteringshylse Kan leveres montert på de fleste produkter.


Følg anvisningene i denne veiledning, så vinduene og dørene monteres. Kontrollér etter montering at karmen er rett og diagonalene er like. Under kan man se bilde av utførelsen uten/ med nytt blomsterbrett.


For de som har blomsterbrettet i dag, rives de før nytt vindu monteres. Under store vinduer også monteres blomsterbrett.

Nye vinduer, terrassedør, utforinger samt blomsterbrett er bestilt. Demontering av gammelt og montering av alle typer vinduer. Blomsterbrett, foring, isolering, tetting og listing.


Man bare monterer sammen foringene som en kasse, og så er det bare å. Som utforing i bunnen av vinduet, kan utforingen produseres med blomsterbrett. Vi leverer også blomsterbrett i ønsket bredde, dette erstatter utforing i bunn. Vindusutforinger og blomsterbrett produsert av Lillerønning.


Blomsterbrett til montering mellom vindus stolpene. Nå kan du pynte opp i ditt Isabella Villa telt med vindusbrett med plass til både blomster og . Det har blitt jobbet med foring, laging og montering av blomsterbrett, pluss kutting og montering av karmlister til vinduene i stua de siste dagene . Firmaet har tidligere montert vinduer på Etterstad Sør, og borettslaget er fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg