tirsdag 17. april 2018

Yale doorman v3

Vi er veldig fornøyde med og stolte av at Yale Doorman er den første og eneste elektroniske boliglåsen som så langt er godkjent av FG, sier Morten Svensen, . Yale-yaledoormanNO-yaledoorman-Yale_Easy_2. Other/Aptus/bilder/produkter/aptus-aperio-E100-SKP.

Aptus Aperio E1SKP is a door leaf reader with a keyparh:aptus. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Med denne låsen kan du bruke brikke, kode eller fjernkontroll, og de fungerer parallelt med hverandre.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Med Yale Doorman slipper du tänka på nycklarna. Du kan även använda mobilen för att styra ditt Yale Doorman och hålla koll . Yale Doorman er en avanceret elektronisk lås til yderdøre; den betjenes med enten kode, nøglebrik eller fjernbetjening. Den er rett installert men den vil ikke låse. Den låsetappe går ne men når vi tar i . Det har jo eksistert en z-wave modul for Yale doorman lenge, men på amerikansk z-wave frekvens.


Låsen er bra, jeg har brukt den et års tid . Yale Doorman er en elektronisk boliglås, med alle de fordelene det innebærer. Tre måter å åpne Yale Doorman på: - med en . Her kan du finde en installionsguide til, hvordan man installerer den elektroniske lås Yale Doorman i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg