fredag 20. april 2018

Lp plater kjøp og salg

Vi kjøper dine brukte Lp plater, maxier og singler som du av en eller annen grunn ikke ønsker. Kjøp og salg på auksjon og til fast pris. Best priser på LP plater og vinyl på QXL.

Kom innom en av butikkene våre, enten i Oslo eller i Trondheim, for å se på utvalget, eller for å selge platene dine. Vi har nå Lp plater ønskes kjøpt fra Finn. LP plater og singler fra tallet og opp til i dag.


Reglene er slik at hvis produktet du kjøper inkludert porto har en verdi under 350.

GEMM - Over millioner plater fra tusener av selgere. Ikke mye, men ca plater basert på sommerens kjøp. Jeg har samlet på LP-plater i år, og har ganske mange av de. Har du en gammel samling med godt bevarte plater på loftet, kan du sitte på en liten gullgruve.


Noen som vet hvor det er mest aktivitet på salg av vinyl? Har fått tilbud om kjøp i massevis,men kan godt være innen DJ virksomhet,men . Guide til kjøp av brukte og sjeldne vinyl plater på nett. Vi kjøper LP'er, singler og platesamlinger!


Kom innom butikken på Nonnegata for å selge eller bytte platene dine.

En forutsettning for at en plate i det hele tatt skal være salgbar er at den bør. Ellers kjøper jeg for det platene koster, så fremt jeg synes de er . Svenske nettbutikker som selger brukt vinyl. Kjøpe vinyl på nettet - anbefalte nettbutikker? BufretLignendeEn selger har nemlig også sin oppfatning av hva en plate er verdt, enten fra års. I den forbindelse ble eksperter på kjøp og salg av verdifulle vinylplater bedt om å rangere de aller mest verdifulle platene som er i omløp.


Vi kjøper også større antall av LP/singel plater. Lp plater kun salg fra butikk Tordenskioldsgate 8 Drammen. LP Plater kjøp,salg,gi bort Østfold has 6members.


En britisk studie sier at det er unge folk som øker salget av vinylplater. Bransjen bekrefter en liknende utvikling i Norge. Jeg vil i denne sammenheng begrense meg til norske LP-plater, og dermed.


Hvis du spør innehaveren om en prisjustering for eventuelt kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg