torsdag 26. april 2018

Sykkelstativ bil

Thule er verdensledende på sikre sykkelstativer for tak, hengerfeste eller bakluke. BufretThules hengerfestemonterte sykkelstativer er enkle å montere og bruke og kan. Thule RaceWay Bike rack bikes, sykkelstativ.

Populære produkter i Sykkelstativ til bil Proride 5roofrack auto, sykkelstativ, 04- . Sykkelstativ fra Thule har vi på lager til enhver tid. Thule sykkelstativ får du til tak, hengerfeste og bakluke. Saris Bones RS 3-Bike Sykkelstativ Fester sykler uten stropper, Praktisk! Saris Solo Sykkelstativ Enkel montering på bakluken!


Stativene klipses på hengerfestet, og vips så kan du frakte to-tre sykler bakpå der. Men bare av testede sykkelstativer er sikre nok. Norges beste utvalg av sykkelstativ og sykkelholdere. Thule Adapter 99Strømkonverter (pins på bil til 13). Velg bilmerke, Vanlige modeller, - ALFA ROMEO, - AUDI, - BMW, - CHEVROLET.


Perfekt løsning for biler som ikke har hengerfeste. Monteres enkelt ved hjelp av spennbånd på bakluken. Kombinasjonen bil og sykkel er uslåelig hvis du vil nå nye naturopplevelser.

Hvilken passer til din bil og dine forutsetninger . Når sykler plasseres på stativ bakpå bilen, skal lasten utstyres med ekstra skiltplate og lys ytterst. Vi ser at mange ikke kjører forskriftsmessig . Her er et sykkelstativ for den som vil være sikker på at sykkelen er like fin når du kommer. Svært enkelt å tilte ned for å komme til bak i bilen.


Det er mye enklere å ta av og på, og føles nesten like solid på bilen. Men nå skal jeg på en lengre tur med en Nissan Patrol og trenger å ha to sykler bak på bilen, og ønsker å bruke hengerfeste til det. Det finnes ulike løsninger får å trygt ta med seg sykkelen i bilen. Letthåndterlig sykkelholder for biler med tilhengerfeste. Patentert hurtigkopling som forenkler monteringen.


Ett 'klikk' og den sitter sikkert på 'kroken'. EKSTREMFESTE: Et voldsomt vakum i gummikoppene gjør at dette veldig smarte sykkelfestet ikke faller av bilen. Handle Sykkelstativ opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat.


Transport av sykkel på bil; forskriften for bruk av kjøretøy si sier i §3-nr. Ved transport av sykkel på tvers på bil med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg