torsdag 19. april 2018

Panelbeis farger

LADY Pure Nature; Farger; Inspirasjon; Hvordan beise panel; Finn forhandler. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt!

På veggen er det brukt Tyrilin Interiørbeis i farge Skumring og på gulvene er det. Veggen er beiset med ett strøk Tyrilin Panelbeis i farge 1Vette. Vegg Skumring, Tak Kalkhvit, Gulv TreStjerner Gulvolje farge 20Naturell brun 2. Vegg ett strøk Tyrilin Panelbeis i fargen 1Kveldsbris.

Panelbeis og lakk er laserende behandling, og jo mer pigment det er i i en laserende behandling, desto mer dekkende er den. LADY Pure Nature finnes i en rekke mørke farger som passer godt til eldet treverk og tømmer. Bli deg bli ordentlig lysten på å male om hjemme. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. Vi skal ha en hvitkalket farge i tak og en gråbrun (drivved) på vegg.


Et strøk beis på veggene, og to strøk panellakk i taket. Blandes i en rekke farger over Jotun Multicolor. Porøse, sugende treslag vil trekke mer beis enn et hardt, tett treslag med glatt overflate.


Porøse, sugende treslag vil trekke mer beis enn harde treslag noe som vil kunne endre fargen. Det anbefales derfor å g jøre prøveoppstrøk på aktuelt underlag . Dette gjelder selfølgelig i huset ditt også, eller på bordet;) Det eneste som er veldig viktig å huske på med beis, er at underlaget påvirker fargen . Hverken panellakk eller beis klarer å gi så hvitt resultat. Gir treet et flott, halvmatt utseende og en mørkere farge; Smussavvisende og tåler letter rengjøring; Til lyse tresorter der du ønsker å sette ny farge på treet . Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”. Tyrilin interiørbeis få fjellets vakre farger og lød - inne på hytta.


En beis er laget for å trekke inn i treverket slik at trestrukturen forblir synlig uansett hvilken farge man velger. Lite pigment gir et transparent utseende. Inspirert av naturens egne farger og materialer, gamle tapeter og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg