onsdag 18. april 2018

Reddal gård

Fikk lyst til å dele min begeistring for Reddal gård. Jeg rigget til utstillingen min der forrige helg. Nå tas drømmene med videre til Reddal i Grimsta der hun snart kan ønske. Gimle Gård tilhørende Vest-Agder-museet, en utstilling . Byrge Kalvehagen står for driften på familiens gård i Reddal. Daglig ser han etter flere tusen kyllinger og jordbærplanter.


Norske produksjonsområder er: Rogalan Lærdal, Reddal, Vestfol.

Potetprodusent Knut Salve Lunden fra Reddal gård arbeider metodisk . Vær er viktigere enn dato, mener Gurine Selan som sammen med mannen Knut Ove driver gården i Reddal i Grimstad kommune. Reddal Fellespakkeri: Leverer Reddalsgull - Poteter vi er stolte av å servere! Fjermedal gård: Leverer oss det beste hjortekjøtt når våre gjester har lyst . Areal 2da, derav da dyrket mark, 2da prod. Brannen skal i oppstått i en borerigg, en såkalt boregeit, som boret en brønn på en gård i Reddal. Politiet trodde først det dreide seg om boring . Reddal, bygd i Grimstad kommune, Aust-Agder, vest for bysenteret, nord for.


Separatutstilling, Snefrids Hus, Reddal Går Grimstad (2015).

Vestby Lions Club, høstutstilling (2015). Her kan dere se og lese litt om det vi driver med på Krossvoll gård i Reddal. Vi er veldig interessert i alternativ medisin, håndarbei interiør oppussing og . Emne: Familiebilde, Portrett, Bygd grend går Bygning.


Tom Sigurd og Mona Dokkedal holder, i likhet med Gurine Selan til i Reddal i Grimstad kommune. Omdisponering av 1dekar dyrket mark til sanduttak på Møretrømoen i Reddal; Område for boligbygging ved Bråstad gård av hensyn til . Jon Gaute Lunden, Aanon Midtstue og Gurine . På 18tallet, var nøden stor på de skrinne gårdene i indre deler av Vest Agder,. Hovedturen går fra Landvik kirke til Reddal og tilbake igjen via hovedveien til . Landvik herredstyre holdt sine første møter på gården Torp i Reddal og fra 18årene på Landvik gård (Thomas P. Hardeberg). Her tar vi av mot ”Reddal Sand”, og bilveien fortsetter ut til Hesthaven (Seland). Du fortsetter gjennom Dolholt-gårdene opp på Dolholtmoen.


Et dødsbo fra en gård i Reddal trakk mange mennesker til Bringsvaerd kongsgård lørdag. Pengene fra auksjonen skal gå til å grøfte jordene . Jeg fant ovennevnte Elef på en gård i Reddal i Landvik, men er usikker på om det er den samme Elef som kalles Skarpteig i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg