torsdag 26. april 2018

Spraylakkering av kjøkken

Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. Prøv spraylakkering, som gir et strøkent resultat. Lakkeringsveksted på Ensjø i Oslo for kjøkkenlakkering.

Gratis taksering og garanti på utført arbeid. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? Nydelig gammelt bord før og etter spraylakkering i høyglans hos oss.


Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av interiør er et billig og godt alternativ til å skifte ut hele kjøkkenet eventuelt skifte til nye dører.

Lakkering Kjøkken - kjøkkenlakkering, møbellakkering, spraylakkering, interiørlakkering, lakkering, sprøytelakkering, våtlakkering - Finn firmaer, adresser, . Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like . Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter, innredninger, møbler, dører, vinduer og andre elementer. Dette gir en merkefritt og nydelig finish, . Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc.


Vi er svært godt fornøyd med Trelakkering AS Jobben som ble utført var maling av eikekjøkken og sliping/oljing av benkeplater.

Noen som har gjort noe slikt SELV og fått et bra resultat? Man kan vel bruke proff hjelp, men da blir det vel billigere å sette opp et nytt kjøkken . Wink Nå kan jeg si at jeg har nytt kjøkken. Fikk ny stein benkeplaten, kjøpte også glassplaten hos de som ble . Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte.


Det holdt da til i Skjol men i år 20ble bedriften flyttet til Knapphus. Eierne syntes dessuten det ikke var helt tidsriktig. De var lei fargen, og et nytt kjøkken stod høyt på ønskelisten.


Spraylakkere kjøkkendører og skuffefronter - dører/skuffer. Maler,Møbelsnekker Vi ønsker å fornye dørene våre ved å lakkere dem. Det var ikke noe stort kjøkken, og det tok lang tid. Det første du må gjøre er å demontere så mye som mulig av kjøkkenet og fjerne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg