fredag 13. april 2018

Tegninger sandkasse

Er det noen som har tegning og byggebeskrivelse av en sandkasse (for leking) med lokk? IKKE brukes for å bygge sandkasse sponplater og trevirke behandlet med. Før byggingen av barnas sandkasse med lokk, lage tegninger.

Sandkassen er en liten verden i seg selv. Her kan barna bygge små byer, spennende sandslott og grave ned skattekisten. Vi synes de ferdig sandkassene er både små og spinkle.

Har derfor kommet frem til at vi skal lage følgende. Har tenkt å prøve å lage en sandkasse til cdspilleren min da den begynner å hoppe når jeg virkelig skrur opp volumet. Sandkassen bygges op af de korte og lange terrassebrædder med en planke i de fire. Tegning viser, hvordan sandkassen ser ud fra siden.


Vi kjøpte sandkasse på Byggmakker til den nette sum av 7kr (eller var det mer?). Ene lokket har allerede ramlet av, jeg er ikke fornøyd med . Det skal ikke så voldsomt mye til før sandkassen til barna er MYE mer enn en firkantet kasse av. Nå skal jeg flytte sandkassa og har lyst til å lage noe morsomt av den. Har noen forslag eller tegninger på hvordan man kan f. Arbeidsbeskrivelser og tegninger på hvordan man kan lage fantasifulle løsninger som f. Tegning Sandkasse med lokk 1210x1210x285-0Spesifikasjoner Innvendig bredde: 1210mm Innvendig lengde: 1210mm Innvendig høyde: 285mm.


Arkitekt-tegninger, komplette materiallister og arbeids-beskrivelser. Sandkasse med hengslede lokk som enkelt åpnes og omgjøres til sittebenker. Praktisk å kunne lukke når den ikke er i bruk. Baby Gonzo leger i en sandkasse Tegninger.


Søg blandt 265tegninger til farvelægning, prik-til-prik-ark, lær at tegne-ark og silhuetter . Ikke bare er sandkassen et flott sted for barna å lære kunsten av sand slott bygningen, truckkjøring, og…. Trykkimpregnert sandkasse (gran/furu) med hengslede lokk som enkelt åpnes og lukkes. Når lokket er åpent fungerer det som fine sittebenker.


Byggenkelt added new photos to the albuTegninger sandkasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg