mandag 30. april 2018

Kompass app

Kompass er den mest presise og ytelsen optimal kompass app tilgjengelig. En Compass kan brukes til de fleste av dine utendørs aktiviteter som reise, piknik, camping, fotturer eller båtliv. Det er mange kompass apps på markedet, men .

Smart Compass er i tredje sett av Smart Tools samling. Dette kompasset er et verktøy for å søke etter polene (azimuth) ved hjelp av den innebygde magnetiske . Med den gratis App er Smartphone for praktisk og vakker kompass. Selv uten å være i villmarken, er det fornuftig og moro dette App å bruke. Denne kompass-appen gir deg et unikt HD-kompass i din iPhone og/eller iPad. Din IPad leveres med et innebygd digitalt kompass, men det er ingen app . Den beste kompass tilgjengelige for enheten!


Accuracy Meter -True/Magnetic North Selector -Fullscreen Support . Compass er et godt stylet kompass for smarttelefonen. Nøyaktigheten av programmet avhenger av GPS på enheten. In this post, get to know some of the best compass apps for Android.


Mange bruker en håndholdt GPS-enhet, men det er et veldig kostbart alternativ til kart og kompass. Har du en smartmobil med innebygget GPS . Touren kaufen, Gebiet wählen und KOMPASS- Tour für € kaufen, Track importieren - Bereits bestehende Tracks in die KOMPASS-App importieren und die .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg