tirsdag 24. juli 2018

Grått tak inne

Det finnes mange regler om farger, men er ikke regler egentlig til for å brytes? Så hvordan skal man egentlig finne riktig hvitfarge til taket? Spør derfor gjerne etter andre hvitfarger til tak og listverk.

Vegg i LADY Pure Color14Grå Skifer, detaljer i LADY Supreme Finish. Jeg flytter inn i nybygg hvor tak, lister, kjøkken og dører er malt i . Lys Antikkgrå – en svak grå tone med hint av gult i. Muren er ganske stor, vi har lys grått(med brune toner) og bomull vegger(hvitt tak).

Sofistikert og frisk inn blant grå, hvite og sorte detaljer. Vi skal nå heve taket i en del av stua, med lyslist rundt, slik. Fasadefargen 11Sandsten står flott til både rødlig tak og til den naturlige.


Gråblå farger er nydelig inn i denne kjølige grå paletten. Da slipper du ubehagelige overraskelser som at taklisten plutselig ser gul ut mot det kritthvite taket,. Nyttige tips og råd før du skal ramme inn favorittbildene dine.


Spesielt hvis du har en ellers klassisk og ren stil, vil litt farge i taket gjøre. Vi begynte så smått med grått, som en overgang fra hvitt til farger, . Ved å bruke LADY Tak får du et vakkert og skjoldfritt tak.

Vegger: Flikksparklet, lagt inn papirremse noen steder, sparklet med JOTUN Sparkel. Bjelke i tak, panelvegg mønevegger, gelender trapp og gulvlist på grå . Motsatt vil mørke farger trekke veggene inn. Er det høyt under taket, kan du male det i en mørk farge for å få det til å virke lavere.


Gangen som er ved dette soverommet er grå. De som ikke fører begge farger, kan ta dem inn mot bestilling. Du må også ta stilling til om du vil bryte mellom vegg og tak. Dette minner mest om en trist, grå, regnfull høstdag. Selv om rommet kler hvite vegger burde man her fått inn noen fargerike elementer som for eksempel noen . De store vinduene slipper inn mye lys, og gjør at leiligheten.


Det kan virke vågalt å male et hvitt tak grått, men helhetsinntrykket virker likevel . Hvite, grå og beige farger Beckers Fargekart inne Fargekart med hvite, grå og beige farger fra Beckers. Selv om det er tre vindu i gangen, kan det bli ganske mørkt inne i denne. Sofaen er mørk brun og resten av interiøret er i brunt, furu og grått.


Både vegger, tak, vinduer og dører i stue-/kjøkkendelen samt innergangen er nå kritthvite. Det å beise et innvendig panel er i utgangspunktet en endelig løsning som på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg