mandag 30. juli 2018

Farge bomull kode

Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. Egghvit har kode 0502-Y mens Bomull har kode S 0502-Y. NCS-koden for alle disse farger angir at de er lyse, og oppleves som.

Bomull som er en svakt gulaktig hvitfarge, forteller Lene Askevol . NCS står for Natural Colour System, og er det eneste fargesystemet som. Jeg har egghvite karmer/ dører, og ønsker bomullfarge på vegger.

Bomull har kode S0502-Y Og eggehvit har kode 0502-Y, forskjellen er at . For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som . Trenger du hjelp til å finne riktig farge, spør våre fargeeksperter på LADY Inspirasjonsblogg. Dersom du skal bestille ferdigmalte hvite detaljer; spør om de leverer i andre farger enn Bomull eller Egghvit, det kan jo være at de gjør det! Legg inn dine Ncs koder og navn og erfaringer med ulike farger, hvilke rom.


Y er koden, fargen het eggehvit før, og nå heter den bomull. Over har jeg satt opp NCS koden til fargen 16Letthet.

Vi har fargen bomull på de nye vinduene i huset, men selv om vi har malt med samme fargekode rundt så er det ikke likt, det er nå hvitere enn . Fargen heter bomull hos Jotun og er litt gulere enn 0502-Y. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. De har alle bokstaven Y i koden som betyr at fargen inneholder gule pigmenter).


Fargene finnes blant annet i Jotun sitt LADY Sens-fargekart: Våre vakreste. Fungerer utmerket til 10Egghvit og 14Bomull. Skal male stua og ønsker en lun farge som må passe til brunt. Varmgrå har NCS kode 3504-Y19R og er nydelig til 44Deco Blue.


Skriv gjerne inn navn, fargekode og legg med bilde. Krem/Bomull S0502Y er bitteliten anelse gulere enn Egghvit 0502Y. Vi kommer til å bestille standard hvite dører som er malt i bomull. Da bør vi kanskje ha fargekode bomull på lister og vinduer? Det er også nyttig å vite at ferdigmalte lister og dører som regel kommer i fargen.


Explore Bente Barstad's board Farger som går til fargen bomull on Pinterest,. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både . Dette er en god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Flügger maling kjøpt juni 20selges kr 180.


Vil du innrede med dem, er det én farge du bør unngå. Det finnes flere system, men de fleste malingsfabrikanter forholder seg til NCS-koder. Jeg bare elsker fargen og storkoser meg når jeg står på kjøkkenet og. Lady Supreme Finish 4 fargenavn: Bomull, KODE: 1453/S0502-Y.


Alle disse har en egen kode som forteller hva slags farge det er, sier. Veggene er grunnet to strøk og deretter påført nye to strøk med Jotun Demring, kode 1269. Gulv- og vinduslister er malt i fargen bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg