tirsdag 17. juli 2018

Branndør innerdør

Swedoors branndører er blitt grundig testet og godkjent i henhold til gjeldende lovgivning. Merket gir trygghet og sikkerhet i valget av dør. Master er navnet på en serie massive dører som ofte anvendes i mer krevende miljøer som institusjoner og kontorer.

Disse dørene har eller kraftige hengsler . Dørene fås med brannklassifisering B(Ei30) eller brann- og lydisolert dør B30/dB(Ei30/dB35). Dette er dører av god kvalitet og med godkjenning for det . Brannklassifisert dør med malt/finert/laminert overflate.

Bruksområdet er som entre-dører til leiligheter/boenheter fra oppvarmet gang samt til innendørs . Handle Innerdør Diplomat Massiv Ei30/Rw 40db brann -lydisolerende billig, bekvemt og sikkert på. Type, Branndør, Enkeldør, Enkeldør, Enkeldør, Enkeldør. Handle innerdører billig, bekvemt og sikkert på nettet.


Innerdør Diplomat Massiv Ei30/Rw 35db brann -lydisolerende. Hvitmalte branndører B90x200V stk Hvitmalte branndører B90x200H stk Andre størrelser fra 3900. Denne annonserte typen dør må stå i miljø med normal innetemperatur, uten for store.


Branndører til alle risikoklasser og brannklasser, samt inspeksjonsluker med og uten brannkrav. Vi levere og monterer: Ytterdører; Innerdører; Entredører .

Enfløyet dør med lydklasse R`w dB produseres med eiketerskel i . Fra garasjen skal det gå dør til yttergang (ca kvm) og videre inn i hall. For åpen enfløyet dør (grader) fratrekkes mm. Enfløyet dør i lydklasse R'w dB produseres som tandemdør. Velg riktig branndør, lyddør eller sikkerhetsdør ved hjelp av vår sortimentsveiledning. Vårt byggevarehus ved Eidsvåg i Bergen tilbyr Branndører og Lyddører.


Branndører og Lyddører er innerdører og tåler maksimal temperaturforskjell på +/- 5. Det finnes mange typer branndører, også med lyddemping. Trodde du at det var vanskelig å skifte innerdør selv? Malt, slett innerdør med glass, mm med ram-. Noen steder er det behov for brann- og lydklassede innerdører, som f. Modellene kan brukes som entrédør om de bestilles med . Master Brann Hvit B(90x2Høyre) er en dør for offentlige miljøer som feks kontor og møterom, der hvor man stiller krav til slitestyrke samt brann- og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg