torsdag 26. juli 2018

Hollandsk glassert takstein

Denne taksteinen har vært på markedet i mer enn 1år og har meget lang levetid. Se sortimentet av takstein, spesialstein, undertak og tilbehør her. Det er klart at ulike takstein har ulike priser.

Den gode gamle opprinnelige Hollandsk Pannestein gror det aldri mose på. Noen som vet forskjell i pris, hvis en velger glassert takstein kontra dobbelt krummet. Fikk pris på sort hollandsk glasert til ca 3200-. Glasert hollandsk takstein, ca 1m² (ca 24stk) inkludert møner (ca stk) selges samlet, hbo 5.

Mest kullsort, men også noen sølvsort farge. Har stk høyre gavlstein nye KDN 3cm lange . Vi skal ha glassert takstein på vårt nye hus, men alle sier at det er. Kalles vel også for hollandsk takstein om det hjelper deg å søke etter .

Variabel dobbeltfalset klassisk takteglModellen som skapte begrepet“ekte hollandsk glasert takstein“ Kan leveres i en rekke farger. Gå på oppdagelse i et bredt sortiment av moderne og eksklusiv takstein i sterke glasurer og engober. Decra veier bare kg pr m bare 1/så mye som takstein, noe som stiller lave krav.


Glasert stein er finere enn uglasert, og krevet at det står i stil med huset. Glassert tegltakstein held seg like fin i generasjoner. De har også den eksklusive hollandske tegltaksteinen KDN i sitt sortiment.


Velger du glassert KDN har du et tak som er like vakkert og mosefritt . Takstein er produsert av betong, mens taktegl er et keramisk produkt. En trend de siste årene er å legge hollandskglasert stein på alle gamle . Monier – som er en klassisk, og eksklusiv Hollandsk tegltakstein. Det er store forskjeller på hva slags takstein huseiere ønsker på tak i Norge.


Dekker følgende taksteinstyper: Koramic: Pottelberg 40 Pottelberg 45 Narvik VHV, Narvik Datura Monier KDN . Total renovering av et meget flott tak med Hollandsk glasert Koramic VHV takstein fra Wienerberger, levert av Neuman.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg