mandag 30. juli 2018

Laminatgulv tåler vann

Husk å velge riktig slitestyrke i forhold til tenkt bruk. Foto: NRK/FBIDet er store kvalitetsforskjeller på laminatgulv. En litt kostbar laminat vil også tåle en god del fukt og passer derfor på kjøkkenet og i en entré hvor det fort er litt vann på gulvet. Laminatgulv kan se ut som parkett eller noe helt annet. Så at det ikke tåler vann er ikke en absolutt sannhet.


Utmerkede gulv for denne typen miljø er i stedet vinyl, laminat, klinker. Både vinyl og laminat tåler dessuten vann og er mye enklere å legge .

Trefiberplaten under er derimot ikke vannfast. Hvis vann får trenge ned i skjøtene kan platene svelle og gulvet blir ødelagt. Men til tross for alt gulvet skal og må tåle, så er det fortsatt mange boligeiere. Når det gjelder om du skal velge parkett- eller laminatgulv, så er det ofte.


LER LITT SØL: Laminatgulv er ikke så sårbart for vann og søl som et . Minstemann i huset har veltet en ti-litersbøtte med vaskevann utover gulvet vårt. Gulvet er et skipsgulv fra alloc med aluminiums låseskinner. SAGA Extreme tåler de tøffeste forhold og med det åpner for nye kreative muligheter. Den er vannfast, naturlig sklisikker og formstabil, og har en meget enkel . Kombinasjonen gir deg et gulv som tåler vann, er robust og til og med miljøvennlig.


NEO både ser og kjennes ut som et laminatgulv, og finnes i både tre- eller . Laminatgulv har av mange blitt sett på både som et billig og dårlig. Gulvet er dessuten lett å rengjøre, og tåler til dels vann veldig godt. Med riktig forseglede skjøter tåler slike gulv en god del vann. Et laminatgulv med sine praktiske klikk-løsninger er lette å legge selv, men du . Bor det en hund i huset, bør gulvene tåle riping fra klørne.


Laminatgulv lages av harde trefiberplater, med et påtrykt mønster. Vi kjøper inn laminat i store partier, som gjør at vi kan selge laminat billig til deg. Flere av de mest solgte laminatgulvene tåler ikke vann, viser en fersk test. Misfarging av parkett som følge av kraftig påvirkning av vann både fra.


Parkett og laminat er blant to av de mest vanlige valgene når folk skal legge nytt gulv. I områder hvor gulvet utsettes for mye vann, er det ikke anbefalt. Hvis du ønsker et gulv som både er mykt og tåler slitasje, er korkvinyl . Litt uenig i at laminat ikke tåler vann, vårt gjør iallfall det og vi har laminat på.


Selvfølgelig,er det et hellakkert gulv så tåler det nok litt bedre et kortvarig. At laminatgulv ikke tåler vann er en sannhet med modifikasjoner, og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg