onsdag 18. juli 2018

Hvilken farge passer til grått

Få ekspertenes tips til hvilken gråfarge du bør velge. Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, . IDIOTSIKKERT TRIKS: Vanskelig å vite hvilke farger som passer hjemme? Farger har alt å si, det som hvitt og grått ikke klarer, er å skape . Hold tunga rett i munnen når du skal velge grått til innredningen og riktig grå.


En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt,. Jeg skal male stue/kjøkken i lys lys grå og er litt usikker på hvilken .

Se hvilke tabber du bør unngå og hva du bør ta hensyn til. Det er en myte at alle farger passer til Egghvit og Bomull. Burgund er en mørk farge som kontraster og komplimenter grått. Andre farger som plommer og lilla ligner burgunder, og disse fargene passer med grått også.


Bruk av grått i interiøret er en ny mote trend. Noen nyanser kan virke trivielt og kjedelig, men, hvis riktig ordne rommet i denne fargen, gjør det litt frisk. Grått er mulighetens farge; fargen som er sofistikert og klassisk, men også.


For en nærmere beskrivelse av de ulike fargene, hvilke andre farger de passer til og . Velger man en varm gråfarge til et varmt gulv, vil overgangen mellom gulv og.

Den passer for de som vil bort fra hvitt, men fortsatt ha det lyst. Fargeeksperten spår at blågrønt kommer til å ta over for grått, beige og. LYST GRØNT: Barnerommet blir smakfullt i lys grønn, og passer til . Men hvilken farge skal til for at du skal trives best mulig på kjøkkenet ditt?


Hvitt, svart og grått er stadig trendfarger på kjøkkenet, men det er ikke . En meget anvendelig farge som passer både til varme og kalde farger! Og på den måten så jeg fort hvilke farger jeg skulle velge, nemlig pasteller og lyse farger. Taket på vaskerommet har jeg malt grått, samme i hallen.


Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så . Fikk en kjempefin lysegrå cardigan i gave, problemet er bare at jeg vet ikke hvilke farger som passer til lysegrått? Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her. De som tror egghvit er ut og grått er in, de må tro om igjen!


Den er mørk, men ikke for mørk, og den passer i alle rom. Klarer du å gjette hvilke år disse katalogforsidene er fra? Vi guider deg til fargene som passer dine naturlige farger.


Har du blondt hår og blå øyne, vil du bli en isprinsesse i grått og blått. Noen som vet hvilken farge jeg jakter etter? Hos oss falt valget på silke, lys som går litt i grått, mens den også passer til beige;)).


Tenk ALLTID på hvilke andre farger din nå nye, utvalgte farge skal passe sammen med;. Passer fargen til møbler, kjøkkenskap, gulv etc. Sammen med grått og sort hever den et minimalistisk interiør.


Ta fargetesten og se hvilke farger som fremhever din naturlige skjønnhet! Du kler best farger som brun, mellomgrå, kamel, khaki, grått, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg