mandag 16. juli 2018

Gipsrosett tak

Molo AS - produkter - gipsrosetter - Bygningsvern - bygningsvernbutikk - bygningsvernartikler - bygningsdeler. En sober og elegant rosett, som viser hvor mye som kan hentes ut av en forsiktig dekor. En kraftig, liten rosett, også modellert til Drammen Teater.

Rosetter er en pyntegjenstand som har flere bruksområder, men primært blir brukt som utsmykning i tak, gjerne over lyskroner. Disse rosettene er produsert på omtrent samme måte som gipsrosetter, bare her er det benyttet høy kvalitets lettvekts polyuretane som grunnmateriale. Takrosetten i gips er en fin antikvitet og en viktig del av leilighetens opprinnelige stil. Males den i samstemte farger blir den et smykke i.

Moderne stukkaturdetaljer av plast monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å smelte sammen med taket eller veggen. Rosett og fine taklister var iallfall noe av det som fristet Camilla Ahlsen da. Gipsrosetten ble et effektivt brannskille mellom lyskilden og taket.


Vi har kjøpt oss hus, og i spisestuen skal vi henge opp en lyskrone vi har. Takrosetter används i samband med dekorering av i första hand tak. Traditionella takrosetter tillverkas i gips.


Hovedhensikten var å beskytte taket mot brann. Gipsrosett i taket ble derfor først og fremst montert for å hindre at stearinlysene fra lysekronen . Med Arstyl Takrosetter fremhever du husets stil og karakter.

Moderne belysning eller klassiske lysekroner kommer til rette enten det er et stort eller mindre rom. ROSETT R4MM Kr 69- pr stk Flere valg. ROSETT R5MM Kr 74- pr stk Flere valg.


ROSETT R6MM Kr 84- pr stk Flere valg. Press rosetten på plass og benytt tilhørende lim og finger til å fuge mellom tak og rosett. Gå til slutt over med en fuktig svamp og vask vekk rester av lim. Er det kosmetiske forskjeller mellom gipsrosetter og polyuretanrosetter til tak? I så fall, hva er de synlige forskjellene som kan forventes når . Takrosetter i Sverige, Vi erbjuder dekorativa Takrosett till hem, bostäder och hotell.


Beställa våra vackra Billiga Takrosetter and dekor för vägg och tak. Når vi skaffet huset vårt i 199 var det noe av det første vi kjøpte. Gipsrosett til taket i begge stuene våre!


Kan limes fast i tak og vegger og males, eller benyttes som veggpynt. Vi skal dele ett stort rom i to, og må derfor fjerne gipsrosetten som er i taket. Etter at den er fjernet må taket sparkles . Vi ønsker seks gipsrosetter (kjøpt inn) festet til tak (mur og tre) med lim og skruer, sparklet, fuget og malt. Det er ikke vanskelig, men krever energi.


Her har vi satt et pusset og malt tak i fokus. Og taket har gammel utsmykking med gipsrosetter som vi vil bevare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg