torsdag 5. juli 2018

Billakk oslo

Billakkspesialisten er en komplett leverandør til lakkerings- og karosseriverksteder. Vi har landets største utvalg innen spraylakk. BufretLignendeVi flyttet i 20fra Oslo til Lørenskog.

Billakkspesialisten AS er i dag en komplett leverandør innen overflatebehandling og karosseri. Billakk - billakk, lakkering, bilverkste bilskade, bilskader, billakkering, bilglass, steinsprut, frontrute, lakkeringsverksted - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Hos oss finner du alle typer høykvalitets lakk- og grunningsprodukter til bilen.


Vi bruker Glasurit lakk i produksjonen av våre spraybokser.

Glasurit er en del av BASF konsernet, og en av markedets ledende produsenter av billakksystemer. I tillegg til et stort og oversiktlig utvalg av alt mulig innen maling, billakk, sparkel og så videre,…. Bilde av Billakkspesialisten - Oslo, Norge.


Hos Bilkomsetikk i Oslo fikser vi alt innen billakkering, steinsprudskader, parkeringsbulker med vår smart repair-metode. Registreringsnummer: Du kan også skrive inn understellsnr. Noen som vet om en butikk i Oslo-området hvor man kan kjøpe spraylakk til bil etter fargekode?


Fredrik Sent from my iPhone using Tapatalk . Se firmaer i bransjen Billakk fra Oslo, Oslo.

Inkludert telefonnummer, adresse og kart. Nordstrand Billakkering er leverandør av Glasurit lakk. Nordstrand Billakkering har moderne lokaler på Lamberseter i Oslo.


Oversikt over foretak med Kjøttbyn Billakk As. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Skal flekke på en felg som ble litt skrapet opp. Rainbow billakk har gjennom tiden hatt store erfaringer slik at den nå kan utføre en.


Det mest åpenbare er det visuelle, men lakken fungerer også som et beskyttende “skall” for karosseriet mot rust og korrosjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg