fredag 6. juli 2018

Decra priser

Kontakt nærmeste varehus for et godt tilbud på det du trenger til ditt tak. Decra Classic er et tak som er like solid som det er pent. Decra Classic takpanne av galvanisert stål belagt med stein og akryl, . Planlegger nytt tak til våren, det er snakk om 1m2.


Har nå fått pris fra en byggevare sjappe. Decra Classic lagt på eksisterende papp eller annet egnet undertak.

Icopal Decra classic takplater til kampanjepris. Finnes i følgende farger: - Sort - Teglrød - Rød Antikk - Grå Antikk LAGERVARE! Velg butikk For å se pris og lagerstatus.


Decra Classic er bygget opp av en kaldvalset stålplate. Stålet er beskyttet med aluzink og epoksygrunning. Takplate er bygget opp av en kaldvalset stålplate; Overflaten har farget steingranulat og et klart akrylbelegg; Decra kan legges ned til graders fall. Med Decra takpanner fra Icopal er du garantert et tett og solid tak i mange tiår.


Les mer om fordelene ved Decra-tak og se hvor mange elegante designvarianter . Du kan også søke opp alle produkter og priser under linken Produktsøk.

Alle priser i prislista er veiledende priser eks mva. Med Decra takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Decra er en uslåelig kombinasjon av ekstrem slitestyrke og elegant . Decra Elegance - Hos oss finner du takplater av høy kvalitet.


Takplater fra Icopal, Plannja, Lindab, Armat og Ruukki. Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Decra er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger – det er uknuselig, . Hva bør jeg forvente i pris på en slik jobb?


Jeg betalte 190K for to år siden for bytting av underpapp og legging av Dekra-plater. Vi håndtere decra tak classic og nye varianeter; decra eleganse og decra. Vårt søsterselskap Nor-Dekk AS har alt av takprodukter til markedets laveste priser. Hus, hage og oppussing: Noen som vet ca pris det vil koste å få lagt på decra som blir lektet oppå shingelen som . Sammenlign priser og læs anmeldelser af decra Tag. Decra Priser - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


COILSPIKER DECRA GR GRÅ, SPA INNEH RUL AV 200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg