fredag 13. juli 2018

Behandling av skifer ute

Jeg ble så glad da jeg leste på deres nettside under utendørs terrasse at jeg kunne behandle skiferflisene mine for å få en finere overflate og . Bruk av skifer og stein øker, og med det har også bevisstheten rundt materialets krav til. Langtidsvirkende og værbestandig, til innen- og utendørs bruk.

Anbefalt behandling ved skader, flekkfjerning og lignende. En del typer behandling gjelder for mange typer skifer og andre natursteismaterialer. Jeg bruker aldri noen form for impregnering av skiferflater utendørs. Dette innebærer at behandlingen til stadighet må gjentas.


Alle typer naturstein, som marmor, skifer, granitt og kalkstein, samt terracottafliser og uglasserte keramiske fliser, vil trekke til seg fuktighet, noe som ofte fører til . Og ved å mette bruddhellene på terrassen, den kostbare skiferen på gangen. Søl med grillolje på granitthellene ved grillen på uteplassen vil gi varige flekker. Effektiv behandling og vedlikeholdsmiddel til all stein, betong og terrazzo som tåler vann.


Trekker ned i overflaten uten å danne hinne og kan brukes både inne og ute. Impregnering av fliser, murstein, skifer og naturstein:. Skifer har den fortreffelige egenskap at nå du slår på kanten av steinen, skaller det av en liten bit uten at hele plata. Skifer er et genuint og autentisk tidløst materiale, som har stor styrke og tåler det meste av ytre påkjenninger.


BGS Naturstein leverer alta, oppdal og otta-skifer både til privat- og bedriftsmarkedet.

Akemi har fremstilt kjemiske produkter for behandling av kunst- og naturstein i. Mange velger å legge et eksklusivt steingulv, som være seg kunststeinfliser, granittfliser eller skifer. Beskytter gulv, bord og arbeidsbenker både inne og ute. Skifer: Matt skifer blir som ny med en omgang med matolje.


Hvordan rengjør og behandler man keramiske fliser, skifer, marmor og annen naturstein? Naturstein Alle typer naturstein skal behandles for å beskytte overflaten mot inntrengning av. Legging av bruddheller; Legg skifer selv; Trapper i naturstein.


Skal man lime flis/stein ute, må man ha full limdekning. Man bør vite hvordan disse skal behandles – kappes, hugges, tilpasses osv. Enten du har utetrapp i stein, stål eller tre, bør du sette av tid til litt. Børstet Ottaskifer behandlet med Steinfix Natursåpe.


Det finnes ikke noe slår ekte naturstein som materiale i hjemmemiljøer. Flisen er en skifer naturstein i fliseformat, som er en lagdelt bergart med god. Det anbefales også å ta vare på noen ekstra fliser etter legging, hvis uhellet skulle være ute.


Skifer, granitt, belegningsstein og lignende. Underlaget kan med fordel behandles med Adda NANO RENS FOR FUG FLIS før påføring. Nedenfor ser du hvilken effekt man kan få ved å behandle skifer og marmor med forskjelligeFila.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg