fredag 8. mai 2015

Bilrampe

Av kraftig plastmateriale med forsterket konstruksjon. Riflet friksjonsoverflate for høy sikkerhet. Jeg er i behov av en rampe å kjøpe fronten opp å for å komme til under bilen for oljeskift, mv. Svært stabil oppkjøringsrampe med jevn helning, tette tverrstag og hjulstopper.


To ramper er til sammen godkjent for en belastning på 20kg. Kjøp Bilrampe, Universal av Skruvat - 0kr. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat.


Bilrampe Biltema Brukt engang Selges grunnet bodrydding. Soli ubrukt og helt ny Hydraulisk bilrampe selges. Praktisk for verksteder eller hjemmemekkere med begrenset plass i garasjen.


Beskrivelse; Stilrene bildisplay av forkrommete stålrør. Med nye massive koblingsstusser Intil 8t: Kommentar; Spacersett for . Bil: HeiNoen som vet hvor man får tak i noen greie bilramper/oppkjøringsrampe? Det begynner å bli på tide med en service på privatbilen, med oljeskift osv.


Siden jeg ikke har noen løftebukk enda er jeg vant til å jekke opp . Bilrampe fra biltema - posted in Teknisk: 387Noen som har erfaringer med denne bilrampen fra biltema?

Upptil - LAVERE PRIS og HURTIG LEVERING av Kvalitet til lave priser-deler hos Bsbildeler. TOPRO er en kjent produsent og utvikler av ganghjelpemidler. Vår kjørerampe kan tilpasses ulike behov og leverer i vedlikeholdsfritt materiale. Praktisk og solid hunderampe som mtåler belastning også på større hunder. Ramper spesielt tilpasset mindre trinn, dørterskler og nivåforskjeller.


Bilrampe - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Du kan kjøpe bilrampe 13kg pr rampe l-91cm/b-29cm/h-15cm hos Sarpsborg Motor AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg