torsdag 21. mai 2015

Møbelrenser leie

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Kärcher leier ut tepperenser og møbelrenser i Oslo, Bergen og Trondheim. Våre tepperensere og møbelrensere er robuste, kraftige og fleksible maskiner for . Meget god og effektiv tepperenser/møbelrenser som fjerner de vanskeligste flekker. Til rensning av alle slags tepper - en enkel og handy maskin.


Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler.

Tepperenser Enkel og hendig tepperenser til gulvtepper, møbler eller interiører i hus, hytter, båt og bil. Støysvak med liter spillvannstank som enkelt tømmes. Rimelig utleie av tepperenser i Trondheim og omegn.


Wetrok Ekstravac 2er en større tepperenser som egner seg bra til store arealer. Den har flere dyser som sprayer ut veske og er svært effektiv. Vi leier ut Kärcher proffe rengjøringsmaskiner til private brukere. Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere tepperenser til et bestemt tidspunkt, men du . Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon, for små og mellomstore flater som tepper og møbler. Tepperenser - tepperenser, tepper, tepperens, flisekutter, laminat, lister, parkett, tarkett, vegg, dørmatter, jotun,.


Vi har en Tennant 12tepperenser for korttidsutlån i Trondheim og omegn. Vi har flere Hagerty tepperensemaskiner til utleie. Helgepris: Kr 40- Maskinene er meget enkle i . Tepperenser som arbeider etter dusje/sugeprinsippet for profesjonell eller. Byggesystemer ble etablert i 19og er et lokalt norskeid . Effektiv tepperenser som arbeider etter dusje/sugeprinsippet for profesjonell eller privatbruk.


Kärcher Puzzi 1er også veldig effektiv på møbler, madrasser og . Vi leier ut en fantastisk god rensemaskin :) Den er lett å ta med seg, og veldig lett å bruke; Ja med denne kan til og med far i huset rense tepper . Fargerike Meyer leier ut tepperensere som kan brukes til å rense tepper, møbler, bilseter etc. Maskinene er enkle å bruke og du vil få opplæring i butikken om . Vi gikk da tilbake til butikken for å få hjelp, og ble der anbefalt å leie en tepperenser. Siden den gang er dette blitt en høsttradisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg