mandag 18. mai 2015

Hundebur størrelse golden retriever

Noen med voksen golden tispe her som bruker bur? Vi har en Golden Retriever (Moses) hann, som vi trenger bilbur til. Bur str er beregnet på ca 45kg har følgende mål: 1cm x cm x 75 .

Buret blir levert i størrelser, og passer dermed inn i de aller fleste biler, og for de aller fleste hunder. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Vi får en Golden-valp i ca februar, og ønsker å ha et bur i bilen (som jeg også evt men hvilket bur passer til en Golden (altså type og størrelse)?


Skal du transportere din Labrador eller Golden Retriever?

Udskiftningsbakker til Savic Hundebure - alle størrelser. Hundeburet fås i følgende størrelser: Målene er lengde. XLarge: 83x54x5cm, Golden Retriever, Labrador XXLarge: . Jeg har tre hundebur i tre forskjellige størrelser. Mille har forlengst vokst ut av buret sitt og vi diskuterer litt her hjemme om hvor stort bur, og da spesielt hvor høyt, trenger en hund om den skal ligge i buret i flere . Vi har selv Golden og har bur i str med to skrå vegger.


Jeg vet ikke om Canis sender bur, men selger de så sender de nok det også. Hvilken størrelse bur (til alene hjemme) er passende til en golden retriver? Til en stor Golden Retriever-hann har vi størrelse L som kostet ca.

Størrelse: Aktivitet: Pelsstell: Passer for: Allergi:. Lynne hos golden retriever er at den er lydhør og våken. Blød madras til hundebur størrelser 107-1cm. Buret ville i sagens natur også gå fint til racer som schæfer, golden retriever og labrador.


SafeCrate Xtra Small Premium - Hundebur Til Lille Hund. Det bedste hundebur i Danmark til dig med en mindre hund. Begynn å ta en titt på vår guide størrelse hundebur (finnes nedenfor). Dalmatian, Doberman, tysk Shepher Golden Retriever, Labrador Retriever, Siberian . Hundebur, Hundebur vi har brugt det til en lab/golden retriever dybde cm Bred.


Perfekt størrelse til mellemstore hunde fx labrador eller golden retriever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg