torsdag 28. mai 2015

File sagkjede

På flere nettsider går diskusjonen ivrig om fileteknikk for sagkjeder. Det er lettere å ta av kjedet og file det på et annet sverd. De profesjonelle tømmerhoggerne filer kjedet flere ganger om dagen, fordi de vet at et skarpt kjede er like viktig som en sterk motor.

HOW TO SHARPEN A CHAINSAW WITH AND WITHOUT A FILE GUIDE, ADJUST DEPTH ADJUSTERS. Ihle ber oss sammenligne tennene på et sagkjede med en høvel. Når du har satt filmalen på sagkjedet, kan du ikke file feil.


Sagkjeden er en viktig komponent i skjæreeffekt og forbilledlig funksjonssikkerhet.

STIHLs komplette tilbehørsprogram bidrar i høy grad til økt sikkerhet ved . Etter snart tjue år som meir eller mindre sporadisk motorsagar har det gått opp for meg at eg faktisk ikkje kan noko om å file eit sagkjede. Enkel beskrivelse av hva du må gjøre før du tar i bruk McCulloch-motorsagen – hvordan du fester sverdet på sagen, hvordan du fester kjede. Husqvarna X-Cut er verdens første originale Husqvarna-sagkjede. Det er designet for ett formål: optimalisere ytelsen til Husqvarna-motorsagen din – og derved . Veldig beleilig å file ryttere når kjedet allikevel er oppspent i jiggen på.


Har noen steder de kjøper sagkjeder og sverd rimelig? Du ser det best når du bruker et nytt kjede, da får du grove spon og ikke fint. Er en god til å file, blir sagkjedet like skarpt som nytt kjede.

Når du tar i bruk en helt ny motorsag, eller en sag med ny kjede, vil den. Etter noe bruk av en motorsag er det nødvendig å file sagtennene. Passer til fil mm og sagkjede av typen 325. Det er litt mere krevende , men man får et kjede som sager raskere og. Platemalene som kom på 70-tallet er beste redskapen til å file rytterne.


Tiden som går med for å slipe en kjede er ca minutter pr. Alle Logosolere vet at man skal file ofte, men med lite avvirkning, bare så at tennene får . Selv om et nytt kjede eller et nytt blad ikke trenger å koste en formue, kan du. Skjæretennene files i en vinkel på eller grader for normal.


Når man filer er det viktig å file fra trinsa og ikke mot. Enkel å file og vedlikeholde ved hjelp av filesettet fra Black Decker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg