tirsdag 12. mai 2015

Ekspansjonsbolt leca

Men egentlig ekspansjonsbolter jeg har mest lyst på. Det finnes også andre festesystemer som er tilpasset leca. Disse sitter godt i betong, men tilsvarende dårlig i leca.


Da fulgte det med en stor bit Leca, med skruen sittende i. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. Pussede fasader er gjerne av Leca eller lettbetong. Vi anbefaler fasadeplugg eller ekspansjonsbolt.

Beregnet for montering av deler i betong, tegl og naturstein. Består av gjenget skrue med mutter samt . Vi anbefaler ESVE Fasadeplugg GXL eller ESSVE Ekspansjonsbolt. Til feste i porøse materialer som lettbetong og Leca.


Søkeord: ekspanderende, ankerbolt, distanseskrue, ekspansjonsbolt, . Kort demonstrasjon av forankring av grunnmurssvill til murkrone med ekspansjonsbolt. Leca Legg ut lecablokkene langs den ene veggen hvor du vil heve treverket.

Ekspansjonsbolter slås ned i de borede hullene til de sitter. Cekspansjonsbolt har momentkontroü, rustfrr'tt klips og fr'nnes r'. Lettbetongpŕuggen kan Deny-ttes fall Iettbetong 0g Leca. Leca Byggeplank er armerte elementer av lettklinkerbetong (Lecabetong) og har de samme gode. Lettbetongplugg GB er ideell for montering i lettbetong og leca, med tre-.


Lette/middels tunge fester i betong, mur, Leca og plater. Må ikke brukes i porebetong (lettbetong) og Leca. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg