tirsdag 12. mai 2015

Jotun maling vinduer

Denne bruksanvisningen gjelder for nye trevinduer som ikke er malt før. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere striper. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malte vinduer.

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere synlig kryp. Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du maler vindu innendørs. Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du maler vindu ute.


Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig.

Jeg bruker bare Jotun oljemaling - rett og slett fordi jeg er vant til den og får den rette. Male vinduer i kuldegrader høres ikke særlig lurt ut. Høvlet treverk og skarpe kanter er noe av det vanskeligste å male med et. Horntvedt og Geir Andor Andersen, Jotun; Jotun, Jordan, Nordsjö.


Hei, vi har noen vinduer som har begynt å flasse og få sprekker. Deretter flekkmaler du med Drygolin Dør og Vindusmaling fra Jotun eller . Drygolin Vindus- og Dørmaling er en meget værbestandig, halvblank tiksotrop alkydmaling for utvendig behandling av vinduer, dører, garasjeporter, gjerder, . Spesialmaling for høvlet treverk spesielt tilpasset for vinduer, dører og detaljer. Meget effektiv mot svertestopp og forsterket med UV block.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg